2d1a1bc8-ede4-49c3-908d-c0042db58aa3

ZEZMode: Winnaar stappen en shoppen awards 2019!

De Stappen & Shoppen Awards waren een groot succes. De avond werd maandag 8 april groots gevierd bij STRND. Een avond met spectaculaire acts en enthousiaste winnaars.

En daar zijn wij er één van.

Wij, ZEZmode, zijn uitgeroepen tot beste winkel van Breda! Alle winkels uit de tweede stemronde maakten kans op deze prijs, in totaal 40 winkels. Naast het aantal stemmen via o.a. Facebook was ook het jury-oordeel bepalend in de uitslag. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het aanbod en de uitstraling van de winkel. Ook de service, innovatie, lokale betrokkenheid en het onderscheidend vermogen zijn van groot belang geweest. 

Het was een zeer hevige strijd tussen de kanshebbers. Er werd veel gestemd en ook de jury moest zich goed beraden. De winnaar van dit jaar onderscheidt zich door de uitmuntende service en het brede assortiment. Er werkt zeer gemotiveerd en vakkundig personeel, dat de klant op de eerste plaatst zet. De winkel is lokaal erg betrokken en organiseert regelmatig leuke evenementen. 

ZEZmode is een winkel die is gevestigd op een unieke locatie, waar klanten graag voor omrijden. De combinatie van de prachtige locatie, de moderne inrichting en onderscheidende assortiment maken het dat deze winkel de verdiende winnaar is.

ZEZmode is een modewinkel met kleding, schoenen en accessoires waar het mogelijk is om je te laten voorzien van vakkundig advies door modestylistes. Kortom: shoppen bij ons is een beleving an sich.

Onze winkel is niet gevestigd in het centrum van Breda, maar in het sfeervolle Princenhage. 

Daar zijn we, met het gehele ZEZ-team, supertrots op! Kom langs en ervaar het zelf.